• 0113 270 709
  • info@cherrylin.nl

  Over ons

  CherryLin is onze naam voor een winkel met meer dan 100 jaar ervaring!

  De roots van ons bedrijf gaan terug tot 1896. In dat jaar begonnen de eerste eigenaren de winkel “De Vlijt”G.Th. Meijering met een algemeen textielzaak in Goes op bijna dezelfde plaats waar wij nu zitten. Vanuit de algemene textielzaak, door het huwelijk van Dora Meijering met Jan Witkam kwam er de 2e generatie, is na vele jaren uiteindelijk in 1988 voor ons de specialisatie gekomen naar de lingerie branche door de 4e generatie Diny en Steven Witkam. Naast onze Livera vestiging in Goes, is er vanaf het jaar 2000 een aparte luxe winkel toegevoegd. Deze winkel is gestart onder de naam Lindessa en maakte onderdeel uit van een landelijk samenwerkingsverband.

  Medio 2011 is besloten om dit samenwerkingsverband te beëindigen en had deze naam geen ‘meerwaarde’ meer voor ons bedrijf. Wij zijn toen op zoek gegaan naar een nieuwe naam en uiteindelijk hebben wij gekozen voor CherryLin!

  Per 1 augustus 2018 zijn Steven en Diny Witkam teruggetreden als eigenaren en is het hele bedrijf overgenomen door Willeke van der Maas die reeds 25 jaar als filiaalleidster bekend is met het bedrijf.

  Waarom CherryLin?

  CherryLin is een woordspeling van ‘Lingerie’ ofwel LinCherry. Cherry staat voor kers en wij willen graag ‘de kers’ op de taart zijn. Net dat stukje extra. Vandaar ook de toevoeging van 2 kersen bij ons logo. De kleur en ronde vorm past precies bij onze nieuwe huisstijl. De steeltjes zijn in een hartjesvorm en symboliseert de liefde of de verleiding. Ook dat past perfect bij ons product. En een leuke bijkomstigheid is de betekenis van CherryLin als je op google gaat zoeken, namelijk ‘de beste’. En dat is wat wij na willen streven…… dat u ons als ‘de beste’ zal waarderen!

  Onze deskundigheid en service zijn belangrijke kernwaarden voor ons bedrijf en willen wij uit dragen. Ons team staat voor u klaar om u alle mogelijke advies te geven en u vakkundig te helpen.

  Tot ziens!

  Willeke van der Maas
  en medewerkers

  Ruim 15 jaar lingerie ervaring. Staat altijd voor u klaar met een goed advies.

  Sandra van Belle

  VERKOOPMEDEWERKER
  Bijna 10 jaar lingerie ervaring. Goed gemutst en altijd met een lach.

  Riet le Conté

  VERKOOPMEDEWERKER
  Ruim 25 jaar lingerie ervaring. Drijvende kracht en eigenaar.

  Willeke van der Maas

  EIGENAAR